A Farmàcia Calzada estem molt contentes de donar-vos la benvinguda a la nostra nova web! Des d’aquest nou canal de comunicació esperem poder resoldre els vostres dubtes, facilitar-vos informació de tot el que la nostra farmàcia us pot oferir i mantenir-vos al dia de les actualitats, ofertes i novetats que anem incorporant a la farmàcia!

Ja li has donat un cop d’ull? Som-hi! 🙂

Breu història de la farmàcia

Situada a Aitona i creada l’any 1992, a Farmàcia Calzada som unes apassionades de la nostra feina. Tant és així, que els nostres serveis i productes s’han anat multiplicant any rere any per donar resposta a les vostres necessitats. Ortopèdia, formulació magistral, cosmètica especialitzada, pediatria i puericultura, dietètica i nutrició… Estem al teu costat sempre que ho necessitis.

Els nostres serveis i productes

Apostem per la qualitat en tots els serveis i productes que oferim. Busques un producte o tractament especial? Consulta’ns i t’ajudarem a trobar el millor per a tu! A banda, posem a la teva disposició: llistes de naixement i canastretes per nadons, ortopèdia subvencionada pel CatSalut, servei de nutricionista, anàlisi capil·lar, servei SPD, control de pes i tensió arterial… i molt més!

Descobreix tot el que et podem oferir a la nostra web i posa’t en contacte amb nosaltres si ho necessites! Sumem 20 anys dedicats a la vostra salut i benestar i esperem que en vinguin molts més! T’esperem! 😉