L’hivern és l’època de l’any en què les defenses naturals de l’organisme necessiten un reforç extra. El fred i la humitat propis d’aquesta època poden afectar el sistema immunitari, debilitant-lo i fent-lo més susceptible a l’atac de virus i bacteris.

A tot això, també li hem de sumar que durant aquesta època de l’any és quan virus tan comuns com el que produeix els refredats troba les millors condicions per reproduir-se i propagar-se.

Però amb hàbits de vida saludable i la prevenció adequada podem reforçar el sistema immunitari i així augmentar la resistència de les nostres defenses.

Alimentació sana i equilibrada: hi ha molts aliments que, de manera natural, aporten els nutrients que enforteixen el sistema immunitari i protegeixen les cèl·lules del dany oxidatiu.

Exercici físic de manera freqüent: l’activitat aconsegueix estimular el sistema immunitari i fa circular a més velocitat els anticossos. Així és possible detectar i combatre més ràpidament els virus.

Descans òptim: dormir no evitarà que ens fiquem malalts, però si dormim malament serem més susceptibles a contraure infeccions i la recuperació serà més lenta.

Complements alimentaris: Si tot i seguir hàbits de vida saludables necessites una petita ajuda, els complements alimentaris són un gran aliat que t’aporta aquella energia extra que necessita el teu organisme.

Alguns dels nostres preferits són:

Inmunovita: Complement alimentari que ajuda a prevenir i tractar grips i refredats, infeccions recurrents i minimitza la baixada de defenses en períodes d’estrès elevat, tant físic com psicològic.

Inmunok: Complement compost per actius vegetals i vitamines que ajuden a un funcionament correcte del sistema immune.

Inmunoferon: És un complement amb una fórmula exclusiva a base d’AM3® i zinc, ingredient que contribueix al funcionament normal del sistema immune.

A Farmàcia Calzada tenim una àmplia secció de complements alimentaris que poden ajudar-te durant els mesos més freds de l’any. Si creus que necessites ajuda per afrontar aquesta estació, demana’ns informació, t’aconsellarem i et guiarem.