En cosmètica l’ordre dels factors sí que altera el resultat, per això és important que tinguis clar com aplicar els teus cosmètics per a una rutina de bellesa òptima. En general, els productes s’apliquen de menys a més densitat perquè els més lleugers siguin els primers i puguin penetrar millor. Del contrari, si posem en primer lloc un producte amb una textura molt densa fa de tap per a la penetració del més lleuger.

Important! No cal utilitzar diàriament tots els productes que exposem a continuació, però en el cas d’utilitzar-los tots, seguiu aquest ordre:

1. Neteja facial: Primer de tot heu d’aplicar el netejador oliós o la llet i després el netejador a l’aigua i acabar amb un tònic per equilibrar. Aquest pas s’ha de fer tant al matí com a la nit per eliminar les partícules no desitjades com la contaminació i l’eliminació de les cèl·lules mortes que es descamen diàriament.

2. Essència o loció facial (en cas que la facis servir). Aquests productes s’apliquen amb l’ajuda d’un disc de cotó a tocs amb la pell neta i seca.

3. Contorn d’ulls: Aquesta zona del cos és molt delicada perquè la pell és molt fina i sensible, per això cal tenir cura des de les primeres aplicacions. A més, protegim aquesta zona més delicada evitant irritacions, a causa de la resta de productes que aplicarem posteriorment, de vegades massa actius per a aquesta zona delicada.

4. Sèrum: Primer producte de tractament que cal aplicar. A més de la funció específica que tinguin aquests productes, potencien l’efectivitat de la crema que s’utilitzarà tot seguit.

5. Oli: Si utilitzes un oli, cal aplicar-lo després de la neteja i abans de la crema.

6. Crema hidratant: Usar una hidratant és dels últims passos de la rutina i s’ha d’aplicar abans del maquillatge. Sempre pots optar per una crema hidratant amb color.

7. Filtre solar: És la darrera capa. Després de la fotoprotecció podeu aplicar una prebase o base de maquillatge.

Tens dubtes? Contacta’ns per a més informació!