Sobre nosaltres

Ens vols conèixer una mica més?

farmàcia calzada

La nostra farmàcia

La Farmàcia Calzada està situada a l’Avinguda 27 de Gener, 47 d’Aitona, i des del 1992 us oferim un ampli servei en producte de farmàcia, ortopèdia i formulació magistral.

A més, trobareu també la millor secció de cosmètica, amb les marques més capdavanteres en tractaments corporals, facials i capil·lars; la cosmètica infantil amb les marques més recomanades per pediatres i una àmplia selecció d’articles de puericultura, per complementar la llista de naixement del teu nadó; i els productes dietètics biològics i ecològics, per al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

També trobareu l’assessorament i el consell professional més acurat i de confiança, perquè la vostra salut i benestar és el més important.

 

Desde 1992

A la nostra farmàcia només trobaràs productes i medicaments de la millor qualitat. Els anys d’experiència que portem en el sector farmacèutic garanteixen la qualitat del servei que dispensem a Aitona: tot allò que t’hagi prescrit el teu metge ho trobaràs a les nostres farmàcies amb les màximes garanties.

El nostre equip

A la nostra farmàcia tenim un equip fantàstic que està desitjant ajudar-te!

Teresa Calzada

Teresa Calzada

Farmacèutica titular

Betlem Marimon

Betlem Marimon

Farmacèutica adjunta

Teresa Bonet

Teresa Bonet

Auxiliar de farmàcia

Marta Mesalles

Marta Mesalles

Encarregada de marketing

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 17h a 20h.

Els dissabtes obert de 9.30h a 13.30h. 

FARMACIA CALZADA

Tens alguna consulta?

També ho pots fer per aquí!

Responsable: Mª TERESA CALZADA ESTADELLA Finalitat: Donar resposta a les seves consultes. Legitimació: per consentiment de l'interessat Termini de conservació: el legalment establert Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment

4 + 2 =