Serveis

A Farmàcia Calzada tenim els millors serveis personalitzats!

Descobreix-los!

llistes de naixement

Llistes de naixement i canastretes per nadons

T’ajudem a preparar una llista amb tot el que necessitaràs i t’assessorem en la preparació de la canastreta durant l’embaràs, les primeres setmanes del naixement del teu nadó, i en la introducció de nous hàbits com l’alimentació. També oferim atenció personalitzada per a cada família en les diferents etapes de creixement del nen/a.

ortopedia

Ortopèdia subvencionada pel Catsalut

Som farmàcia-ortopèdia i centre adscrit a Catsalut. Disposem d’accessoris per facilitar la vida diària i la cura del malalt, de les persones amb mobilitat reduïda i de la gent gran. Els nostres productes d’ortopèdia i ajudes tècniques estan subvencionades pel Catsalut. Consulta’ns!

nutricionista

Nutricionista

El nostre assessorament personalitzat t’ajudarà a millorar els teus hàbits alimentaris diaris i et donarà les pautes necessàries per aconseguir els teus objectius. Vols perdre pes? Ets diabètic/a i vols controlar millor els nivells de sucre menjant de forma més variada? Tens colesterol i/o la teva pressió arterial és incontrolable? Amb una alimentació adequada ho pots aconseguir! Contacta amb nosaltres i t’ajudarem!

formulació magistral

Formulació magistral

Som especialistes en la preparació de medicaments. Si els medicaments industrials no s’adeqüen a les teves necessitats, nosaltres te’ls fabriquem!

análisis capilar

Anàlisi capil·lar

El nostre servei d’anàlisi capil·lar gratuït ofereix un diagnòstic i una solució capil·lar personalitzada. El nostre objectiu és ajudar a aquelles persones que tinguin molèsties o algun tipus de problema capil·lar com caspa, picor, psoriasis, dermatitis, etc.

spd

Servei SPD

L’SPD ajuda al pacient a seguir el seu tractament, organitzant-li la medicació per dies i preses per a un temps determinat. Per dur a terme aquest servei, utilitzem un envàs semblant als blísters amb buits per a les dosificacions dels diferents medicaments de cada presa diària.

arracades nadons i adults

Arracades per nadons i adults

Si et vols posar una arracada o fer els primers forats al teu nadó, t’oferim aquest servei amb totes les garanties sanitàries. A més, utilitzem materials hipoal·lèrgics d’acer quirúrgic d’alta qualitat per evitar qualsevol tipus de reacció o irritació de la pell i un sistema suau i silenciós adequat per als més petits.

tensió arterial

Pes i tensió arterial

A la nostra farmàcia podràs fer un seguiment de la teva tensió arterial i pes, i rebràs consells d’hàbits de salut i de medicació.

farmacia tar

Farmàcia TAR

Som Farmàcia TAR en 3 modalitats, per la qual cosa pots adquirir a la farmàcia:

Tests d’autodiagnosi de venda lliure.

Tests d’autodiagnosi supervisats a la farmàcia.

Tests d’autodiagnosi gratuïts a determinats col·lectius determinats per Salut Pública.

El nostre horari és de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 17h a 20h.

Els dissabtes obert de 9.30h a 13.30h. 

FARMACIA CALZADA

Tens alguna consulta?

També ho pots fer per aquí!

Responsable: Mª TERESA CALZADA ESTADELLA Finalitat: Donar resposta a les seves consultes. Legitimació: per consentiment de l'interessat Termini de conservació: el legalment establert Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment

15 + 15 =