Durant aquesta època és típic agafar un bon refredat que ens deixa mig atropellats durant uns quants dies. És per això que en aquest post et parlarem d’una solució infal·lible contra els refredats: l’aigua de mar. 

No és cap novetat que l’aigua de mar és una de les solucions més eficaces per combatre els refredats, i és que els elements que componen l’aigua de mar com el iode, el potassi o el zinc poden arribar a ser molt beneficiosos per a nosaltres. No és estrany, doncs, que l’aigua de mar s’utilitzi des de fa segles com a solució per a desintoxicar, alcalinitzar, nodrir i restaurar el nostre organisme.

Com actua exactament l’aigua de mar en el nostre sistema respiratori?

Aquesta aigua tan natural i salada facilita el bon funcionament i el drenatge de les mucoses del nostre sistema, contrarestant tots els efectes negatius de la contaminació ambiental i mantenint net i sa el nostre sistema immunitari. 

És per això que existeixen infinitats de productes a base d’aigua marina que ens ajuden, no només a alleugerir la congestió nasal, sinó també a mantenir els conductes respiratoris ben cuidats. Aquests productes són les solucions d’aigua de mar isotòniques que redueixen exponencialment els símptomes dels refredats i de la grip. 

A més, si arran del refredat comences a tenir tos, netejar-te el nas amb aigua de mar et pot ajudar a combatre-la! Aquesta aigua actua directament dins les cavitats nasals, netejant els possibles virus i bacteris i mantenint un correcte equilibri de la mucosa nasal. 

Has de saber, però, que l’aigua de mar no només ajuda durant les èpoques de refredats, sinó que beure-la pot ser molt beneficiós per la teva salut. Aquí us deixem uns quants beneficis de prendre aigua de mar:

  • Ajuda a la regeneració cel·lular 
  • Endureix als nostre ossos 
  • Regula el son
  • Ajuda al nostre organisme a processar millor els aliments i reduint les digestions pesades
  • Regula la pressió arterial 

Així que ja ho tens, si aquest any vols allunyar-te dels refredats, cuida el teu organisme a base d’aigua salada i el teu sistema respiratori netejant-lo amb aigües isotòniques!