Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: Mª TERESA CALZADA ESTADELLA 

NIF: 40863575G

Adreça: Avenida 27 de Gener, 47 – 25182 – Aitona – LLEIDA

Telèfon: 973794014

Email: farmaciacalzada@gmail.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.farmaciacalzada.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Mª TERESA CALZADA ESTADELLA  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Mª TERESA CALZADA ESTADELLA o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Mª TERESA CALZADA ESTADELLA i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Mª TERESA CALZADA ESTADELLA.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Mª TERESA CALZADA ESTADELLA  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

Mª TERESA CALZADA ESTADELLA no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Mª TERESA CALZADA ESTADELLA. La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de Mª TERESA CALZADA ESTADELLA () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.